Politica de livrare

Comenzile sunt livrate din depozitul nostru şi ajung la destinaţie în interval de 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii.

Livrarea se face prin curier rapid iar costul este de 15 lei. Daca valoarea comenzii este peste 150 de lei, taxa de transport este 0! Plata se poate face ramburs la sosirea coletului dar si online folosind cardul bancar. 

In cazul în care o comandă este în curs de expediere, aflata la curier, nu este posibilă modificarea acesteia. Orice adăugare de produse la o comandă care este deja împachetată sau expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă.

Factura fiscală poate fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară stampilarea și semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și ștampilată, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoană juridică) sau pur și simplu se dorește păstrarea facturii in format tipărit.

Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot intarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia. 

Nu se fac livrări în afara teritoriului României.