Politica de retur

 

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 30 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Fixeaza.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului". Fixeaza.ro va ofera 30 de zile calendaristice!

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la sediul Fixeaza.ro. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi, nu ajung la noi in starea in care le-am trimis sau nu au cutia originala, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Rambursul coletului returnat trebuie sa fie 0, iar restituirea sumei se face prin transfer bancar. Produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator astfel incat sa nu fie deteriorate pe durata livrarii.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în timp de 14 zile calendaristice de la momentul primirii returului in contul bancar oferit de dvs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Taxa pentru retur este suportata de catre noi doar in cazul in care produsul primit de catre dumneavoastra este defect sau ati primit un alt produs in schimbul celui comandat. In cazul unui schimb de produse, va rugam sa ne contactati pentru a ne ocupa de intreaga procedura.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Fixeaza.ro.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 30 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )